www.TOSSEHUSET.dk

Menu
Forside
Bag facaden
Havedam
KoiHold
Bonsai
Dyreparken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2001

2001

Byen vi bor i  ligger ca. midt imellem Roskilde og Ringsted . Den hedder Gl. Viby og er beliggende i Ramsø Kommune. Det var ikke Maria der ville flytte ”på landet”. Men vores hushandel i København glippede og vi stod uden hus tæt på fødslen. Da Maria kendte sælgeren af "Tossehuset", fik vi en hurtig handel igennem og vi var blevet husejere på rekordtid. Ærkekøbenhavneren Patrick blev den bonderøv han altid havde drømt om at blive. Og Maria der havde elsket sin ”brostens-tid” måtte igen finde træskoene frem. Heldigvis har det efterfølgende vist sig at være en af de bedste beslutninger vi nogensinde har truffet sammen.

2003

2003

 

Gl. Viby ligger ca. 1 km fra Viby Sjælland, og er den oprindelige by, der dog efterhånden er blevet omkranset af flere og flere parcelhusområder. På Vibygårdsvej hvor vi bor, ligger derfor gamle huse som f.eks den tidligere købmandsgård, det tidligere fattighus, godset Vibygård samt rådhuset som er den tidligere skole. Vores eget hus er det tidligere skrædderhus, hvor den lokale skrædder boede.  

Da vi flyttede hertil kunne vi godt mærke at vi ikke var "herfra", og at vi flyttede til et lille lokalsamfund. Hvad flere dog ikke vidste var at Maria faktisk er født og opvokset her og derfor tit kunne slå dem flere længder når det kom til historier om gamle dage - det har vi tit grinet af., og det har de også efterfølgende.
 

Bag om facaden
Lidt om os
Vores by
Vores hus
   

 

Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer ©