www.TOSSEHUSET.dk

Menu
Forside
Bag facaden
Havedam
KoiHold
Bonsai
Dyreparken

 

 

 

 

 

 

1996: Vores nyindkøbte hus, pyntet op i dagens anledning.

Vi købte huset på det absolut rigtige tidspunkt, hvor det ikke var ”in” at flytte på landet og derfor var prisen derefter. Huset er siden vi købte det fordoblet i værdi. Det skyldes at området her er blevet særdeles eftertragtet fordi man bor på landet, tæt på byen og fordi Gl. Viby har status af landzone. Derfor bliver vi jævnligt bombarderet med tilbud fra diverse ejendomsmæglere såfremt vi er interesseret i at sælge, men det er vi ikke! 

1996: En glad Mor i en meget åben forhave.

Selve vores hus er ikke noget at prale af. Det er hverken stort eller specielt flot. Men det er ligesom os, ”what you see, is what you get” og derfor føler vi os så godt tilpas i det. Her kan vi kravle i hi når vi kommer hjem. Det tåler at børn, hunde og katte tager den vilde tur over gulvene, ud i havejorden og tilbage igen uden vi får dårlige nerver over det. Men selvom huset ikke er særlig kønt, så er det et godt lille solidt hus, der nok skal holde vores tid ud, uden de helt store omkostninger.

1996: En tilfreds Far på en skæv terrasse.

Til allersidst gør haven også sit til at vi ”glemmer huset”. Fra den første forårssol titter frem bliver vi lokket ud på vores overdækkede terrasse og videre ud i haven. Vi krymper os når solen går tidligere og tidligere ned og langsomt tvinger os indenfor igen. Derfor har vi ikke lagt så meget energi i huset, men det er jo tanken der tæller (vi købte maling for 3 år siden, vi har glemt hvor vi stillede bøtterne). Men til gengæld var 2003 året, hvor vi fik malet hele huset. I stedet for den oprindelige farve der nærmest var "fantafarvet" er det malet i en mere dæmpet gul farve.  

Huset har oprindelig huset en skrædder som havde sin forretning i vores nuværende isolerede værksted, derfor var det kendt som skrædderens hus...indtil vi omdøbte det til Tossehuset::-))

 

Bag om facaden
Lidt om os
Vores by
Vores hus
   

 

Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer ©