www.TOSSEHUSET.dk

Menu
Forside
Bag facaden
Havedam
KoiHold
Bonsai
Dyreparken

 

Vores datter Camilla fylder MEGET i vores liv.  Trods hendes høje kampvægt ved fødslen hvor hun vejede 5400 gram og var 58 centimeter lang, er hun nu en spinkel pige, med et HØJT aktivitetsniveau.

 

Det har resulteret i flere besøg på Roskilde Amtssygehus end vi efterhånden har tal på Vi kender snart personalet og de kan også godt huske os. Omkring 2-års alderen lykkedes det nemlig Camilla på samme tid at stikke to skruer ind i en børnesikret stikkontakt. Vi kom hurtigt af sted til børneafdelingen hvor det undrede dem at vi var så sikre på at hun havde fået strømmen gennem hjertet - indtil de læste i journalen at faderen var elektriker, så var smilene mere end store. 

 

Camilla er fuld af egne projekter. Vi giver hende gerne lov til dem, fordi vi synes det er sjovt at se hende lave sine egne eksperimenter. Det betyder dog at vi tit går rundt og falder i papkasser, der er skåret op, falder i huller der er gravet i haven, og mangler madvarer fordi hun lige skulle lave et eller andet projekt og holder godt fast i vores tøj, for det kunne jo lige være at hun skulle bruge et stykke stof, og der sætter vi altså grænsen;-))

 

Camilla er vores absolut største ”projekt”. Hun er en livslang kærlighed og vi nyder hende i fulde drag. Vi synes begge det går stærkt, år flyver af sted, men det er samtidig spændende at se hende udvikle sig og se den ”lille voksne” der efterhånden dukker frem;-))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kære børn
Vores datter
Hyggeprojekter
Fadderskab
Links
 
 

Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer ©