www.TOSSEHUSET.dk

Menu
Forside
Bag facaden
Havedam
KoiHold
Bonsai
Dyreparken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da det kun blev til Camilla for vores vedkommende har vi valgt at tegne et fadderskab.

Vi er faddere til en lille pige født i 1997 som bor i Vietnam.

Fadderskabet er tegnet via Plan da vi følte det er det sted der talte mest til os. Herigennem har du kontakt til og med barnet og kan såfremt økonomien er til det også besøge barnet med Plan som ”bisidder”. Det betyder meget for os at pengene ikke går decideret til hendes skolegang men til projekter der muliggør bygning af skoler, veje, vandtilførsel mm. da det er til større hjælp på længere sigt.

Samtidig var det vigtigt for os at få et ”ansigt” på det beløb vi sender af sted også for Camilla’s skyld så hun lærer at andre ikke har de samme gode forhold som vi har i Danmark.

Vi har kontakt med hende via breve og pakker som vi sender via Plan. Det er faderen der svarer da hun er for lille og hans svarbrev bliver derefter oversat fra vietnamesisk til engelsk af Plan’s hjælpere i området.

Det er interessant men også hårrejsende at høre om deres leveforhold og hvorledes der virkelig sættes pris på de ting vi sender som er små men som betyder meget for hende (da vi f.eks sendte en æske farveblyanter af sted blev der takket for hver enkelt blyant i stedet for pakken).

Vi betaler ca 200,00 om måneden og en del af beløbet kan fradrages såfremt man ønsker det. Det er et beløb vi dårligt bemærker ryger op af pungen i Danmark, men som betyder uendelig meget for en familie i Vietnam og en chance og mulighed for et bedre liv.

Skulle du være interesseret i et fadderskab kan det varmt anbefales og du kan klikke på nedenstående ikon – du vi helt sikker ikke fortryde at du er med til at gøre en forskel:

 

 

 

 

 

 

De kære børn
Vores datter
Hyggeprojekter
Fadderskab
Links
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer ©