|
|||||||||||||
|
Opskrift nummer 1:
1 tsk.spirulina pulver
Opskrift nummer 2 1 kg artemia 2,5 kg hakket spinat 1 kg rejer med skal 1 kg muslinger naturel eller frosne 1 kg fiskefilet (torsk, kuller, hvilling eller lignende) 3 æg Evt. 40 dråber multivitamin 20 ml spirulina Alle ingredienser hakkes eller blendes og formes til plader der fryses.
Opskrift nummer 3 1
kg. hele rejer 100 ml. gelatinepulver eller husblas. Alle ingredienser hakkes eller blendes hvorefter husblasn tilsættes. Kommes i fryseposer der trykkes flade så de er nemme at knække ved brug.
Opskrift nummer 4:
10 kg okse/kalvehjerte som er skåret fri for fedt
og sener.
Opskrift nr. 5 1 dåse tunfisk á 170 g 1 dåse laks á 170 g 30 g gelatinepulver Dåsernes indhold kommes i en blender Tilsæt 2 – 3 spiseskefulde vand Det hele hakkes eller blendes. Gelatinepulveret hældes i en lille gryde med 4 spiseskefulde vand Varmes ved konstant omrøring til gelatinepulveret er opløst Når blandingen efter 1 - 2 min. er blevet en klar opløsning, fuld af luftbobler, tager du gryden af varmen. Hæld opløsningen sammen med fiskemassen. Nedkøl massen og opdel den i portioner der fryses.
Opskrift nr. 6: 2 kg. Muslinger hakkes 1 pakke rejer tilsættes 1 teskefuld spirulina tilsættes Grøntsager/Ærter tilsættes i forhold til muslinger/rejer Blandingen hakkes eller blendes og fryses i flade pakker
Opskrift nr. 7: 250 g okselever 7 spise-skefuld Nestlé Baby havregrød 3 spise-skefuld hvedeklid 3 spise-skefuld finthakket spinat (eller andet grønt) Leveren udvandes omhyggeligt Leveren hakkes 2 gange i kødhakkeren Al væske sies fra farsen Alle ingrediensser blandes godt, til du har en fast pasta. Pastaen fyldes i små glas og pasteuriseres i ovn i 30 min. ved 130oc.
Opskrift nr. 8: 2 kopper havregryn 2 spise-skefuld grønsagspuré 3 spise-skefuld pillefoder 1 spise-skefuld æggepulver eller hårdkogt æggeblomme 1 spise-skefuld benmel 1 spise-skefuld tangmel Bland det hele sammen i en gryde Tilsæt vand til konsistensen er som en tyk vælling Kog op til konsistensen er som en tyk grød Efter kogningen: Nedkøl Efter nedkøling: Del op i enkelt- portioner. Frys ned
Opskrift nr. 9 Til yngel: 50 g okselever 2 æg 50 g spinat 50 g hele rejer 1 knivspids spirulina Du tilsætter en lille knivspids spirulina Du hakker eller blender alle ingredienser, undtagen æg, grundigt i en blender Tilsæt æggene og bland igen. Massen skal være helt klumpfri. Massen hældes på en pande ved svag varme
Opskrift nr. 10: 800g ærter 100g gulerøder 100g rejer med skal 1tsk. paprika. Hakkes eller blendes og opbevares køligt.
Opskrift nr. 11:
1 kilo laks eller anden fisk
Husblas efter behag
1 kop let kogte grønsager (ærter, bønner, spinat, gulerødder osv. 1 dåse tun eller rejser Hakkes eller blendes godt og der opløses 2 plader husblas. En halv kop van dog røres i massen. Man kan evt. tilsætte en lille smule paprika. Puttes i poser og kan evt. fryses ned til senere brug.
Opskrift nr. 13: 1 dåse tomatpuré Et par kogte gulerødder ½ dåse tun eller rejer
Hakkes eller blendes, varmes og tilsættes 2 blade husblas
og køles.
½ liter proteindrik Evt. pupper Blandes godt sammen og opbevares herefter i køleskab.
Opskrift nr. 15:
10 kogte rejer med skal ½ kop anden kogt og hakket fisk ½ skive kogt lever 1 håndfuld spinat ½ kop wheat germ ½ kop koiclay ½ cup tangmel 3 plader husblas 1 kop appelsin juice 1 lille sjat babyvitaminer 1 teskefuld torskelevertran Det hele hakkes eller blendes og varmes op hvorefter der tilsættes husblas. Massen køles og fordeles i poser der opbevares køligt eller fryses om nødvendigt.
Opskrift nr. 16: 1 kg.kilo hele sild, brisling eller anden god billig fisk (husk indvolde er godt).
Man kan også tilsætte makrel eller muslinger. Affaldet fra 2 kg. blæksprutter eller 1 helt kilo blæksprutter (husk at fjerne blæksækken) Et par teskefulde spirulina 1 lille kop koi clay 1 spiseskefuld gær Tangmel for at tykne massen Kog og hak fiskene og miks det med lidt torskelevertran Formes til bolde der opbevares køligt.
Opskrift nr. 17:
4-6 plader husblas Det hele hakkes eller blendes til en lind masse, der varmes op i vandet og der tilsættes husblas. Massen nedkøles derefter og opbevares køligt. Massen kan evt. fryses
Opskrift nr. 18:
5-7 plader husblas Evt. 1 knust acidophilus tablet (mælkesyrebakterier kan købes på apoteket og i supermarkeder)
Hak eller blend ingredienserne og brug vandet til at bringe
dem i kog. Tilsæt husblas og afkøl massen. Opskrift nr. 19: 4-6 plader husblas 3 kopper kogt vand (det du koger de andre ingredienser i) 1 dåse laks 1 tsk. Paprika ½ kop frisk blancheret grønkål ½ kop broccoli ½ kop sennepfrø blade 1 multivitamintablet 3 kalktabletter Evt. 1 knust acidophilus tablet (mælkesyrebakterier kan købes på apoteket og i supermarkeder)
Hak eller blend ingredienserne og brug vandet til at bringe
dem i kog. Tilsæt husblas og afkøl massen. Hak eller blend ingredienserne og varm dem i mikroovnen. Tilsæt husblas, rør godt rundt og køl ned. Opbevares i køleskab.
Opskrift nr. 21
Højproteinfoder for unge fisk:
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||||
Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer © |