www.TOSSEHUSET.dk

Menu
Forside
Bag facaden
Havedam
KoiHold
Bonsai
Dyreparken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grundet udvidet overvågning som tyverisikring, er vores 4 kamera ikke længere offentlig tilgængelige men passwordbeskyttet. De vil måske blive åbnet igen på et senere tidspunkt, men indtil videre er det kun brugere med password der kan benytte dem. Ønsker du adgang så send os en mail, så kikker vi på det:-)

Har du fået adgang til vores webcam, så skal du lige læse nedenstående inden du "kobler dig på" for første gang::

For at du kan følge med kan du klikke på linket "Webcam-server", hvorefter du vi komme til en ny side. Her klikker du på "user" og logger dig derefter på som "user" og også med "user" som password.

Har du ikke været her før, vil din maskine spørge dig om du har tillid til lille program. Hvis du vil se med, skal du svare ja. Der er intet "hokus pokus" i programmet eller skjulte keylogger el. lign, det er blot et program der gør dig i stand til at se kameraets indbyggede hjemmeside.

KLIK HER: WEBCAMSERVER

 

02-07-2006

Hvad giver to koitosser hinanden på deres 10 års bryllupsdag ??

Lidt koitossekunst til væggen, dvs. et nyt undervandskamera (købt hos Superkoi) og et 17" LCD TV til at hænge på væggen.

Så som de siger i "Happy Dolfin" nu kan vi se på koi 24 timer i døgnet rundt, kameraet har nemlig indbygget IR lys som tænder når det bliver mørkt. Her bliver det så i s/h

 

Der er ingen ben i monteringen, bare fjernsynet har en AV indgang så er man kørende. Da Patrick var i Computercity og købe LCD skærmen, røg der også lige et tv-tuner kort i kurven (300.-) så kan man jo lave små film som f.eks. denne lille test: Klik her, og se 20sec. fodring (1,2 Mb)

 

 

23-03-2008

Vi har udvidet video overvågningen af vores hjem (og ikke mindst have/dam), og i den forbindelse skulle der lige leges lidt med det nye udstyr, som består at HD optager med flere kameraer med IR nat lys samt indbygget webserver med diverse muligheder for fjernovervågning samt mail klient der sender mail ved alarm.

 

 

Som de lykkelige ejere af en dejlig Labrador (Sascha) har vi flere gange oplevet at hun har hjulpet lidt til med oprydningen i køkkenet hvis vi havde glemt at lægge noget spiseligt på plads.

 

Så nu ville vi se hende i aktion. Vi lagde derfor et par brødstykker på køkkenbordet samt en pakke toast brød hvor hun med garanti ”næsten” ikke kunne nå det.

Herefter sagde vi pænt farvel og kørte i byen, klippet her viser hvor hurtigt hun fes ind i køkkenet for at se om vi havde glemt noget, og det værste er at hun på ingen måde vise bare lidt dårlig samvittighed, bemærk hvordan hun logrer med halen.

Hun er endog snu nok til lige at checke om børnesikringen stadig er på lågen med skraldespanden, da hun er en hund der brænder for lidt affaldssortering (det meste i hendes mave og resten spredt ud over køkkengulvet).

Hent filmen her (4MB)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havedam
En ide bliver til
Tidligere Dam
Nuværende Dam
NaturPytten
Fiskene
Fiskehejre
Egne erfaringer
Links
Webcam
Dagbog
Dam Data
Filter
Koi Pond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Tossehuset før du benytter/kopierer informationer ©